BLOG

V dnešných časoch sa stále častejšie môže stať, že sa človek dostane do problémov so splácaním hypotéky, alebo iného finančného produktu, ktorým ste si kúpu nehnuteľnosti zabezpečili.

Dali ste sa presvedčiť konkurenčným maklérom, že to predá za vyššiu cenu a nižšiu províziu a on predáva a predáva... a NIČ?

Predajné stratégie môžu byť rozličné. My však vieme, ktorá prináša klientovi najvyšší profit, aj ako to všetko zorganizovať.

Dobrý deň, volám sa Miroslav Švehla a som majiteľom realitnej kancelárie RE/MAX NaMax v Novom Meste nad Váhom. Poznáte ju, to je tá s tým balónom.

Ide o malý detail, ktorý rozhoduje o veľkých veciach. Rozhoduje o tom, že za Vašu nehnuteľnosť dostanete viac a predáme ju rýchlejšie!

Tento "návod" má byť pomôckou pre všetkých, ktorí zvažujú predať svoju nehnuteľnosť. Po mnohých rokoch praxe v obchode, v práci s nehnuteľnosťami a deväťročnej praxi v realitnej kancelárii chceme dať na pravú mieru niektoré zjednodušenia, ktoré mnohokrát prerástli do rozmeru mýtov. Tie sú často prekážkou úspešného predaja nehnuteľnosti. Návod je...